Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt platform Zo Werkt Het op 16 maart – precies een jaar na de start van de eerste lock down – de award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar. Nomineer vanaf nu jouw werkgever! We zijn opzoek naar bedrijven – ook binnen het netwerk van Samen Bouwen aan Bereikbaarheid – die hun werknemers geholpen hebben het nieuwe werken makkelijker en comfortabeler te maken.

 

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in het jaar 2020. Hoewel het van veel mensen een hoop aanpassingsvermogen heeft gevraagd, hebben veel bedrijven en organisaties hun werknemers geholpen om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Zo Werkt Het award 

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, besloot Zo Werkt Het om een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar. Een eervolle award voor werkgevers die echt het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.

Zo Werkt Het is een initiatief van Breikers (onderdeel van de Uitvoeringsagenda van Samen Bouwen aan Bereikbaarheid) in samenwerking met 10 mobiliteitsregio’s in Nederland, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.

Meer informatie over de award en aanmelden is hier te vinden. 

Ook met flexibel werken en slim reizen aan de slag? 

Samen bouwen aan Bereikbaarheid biedt via Breikers en de 6 regionale bereikbaarheidsplatformen in de MRA, kosteloos hulp en advies aan bedrijven die ook aan de slag willen met flexibel (thuis)werken en slim reizen. Hiervoor is ook een samenwerkingsovereenkomst beschikbaar waaraan organisaties als ABN AMRO, Royal Schiphol Group, Loyens & Loeff, gemeente Amsterdam en provincie Noord-Holland al meedoen. Deze organisaties worden door ons geholpen met het structureel wijzigen van hun mobiliteitsbeleid.