Precies een jaar geleden ging Nederland in lockdown. Ineens moesten we massaal thuiswerken. Dat was soms best even aanpassen voor werknemers en werkgevers. Welke werknemer is in 2020 nét dat stapje verder gegaan om het (thuis)werken makkelijker te makken? Mobiliteitsplatform Zo Werkt Het zocht naar de beste (thuis)werkgevers van Nederland. De winnaars voor de regio Noord-Holland en Flevoland zijn nu bekend: KarTent, Bambuu, Stichting Woonwaard en Omring hebben de regionale Zo Werkt Het-Award gewonnen! Belangrijke boodschap van de winnaars is om het goede dat we nu geleerd hebben meenemen voor de toekomst!

De winnaars

Bekijk hier de video van het interview met de winnaars:

De winnende bedrijven haalden alles uit de kast. Van pubquizzen tot kookcursussen. Van Arbo verantwoorde thuiswerkplekken en kinderopvang tot een luisterend oor. Per post gingen kaarten, cadeaus en fruitmanden. Teams werden fit gehouden via online sportklassen en er werden vele cursussen aangeboden.

De regionale winnaars

De Zo Werkt Het Award werd in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De volgende regio-winnaars zijn gekozen uit alle nominatie-inzendingen uit de regio Noord-Holland.

·         In de categorie 0-20 werknemers KarTent
·         In de categorie 20-50 werknemers Bambuu
·         In de categorie 50-200 werknemers Stichting Woonwaard
·         In de categorie 200+ werknemers Omring

De vier regionale winnaars dongen op 16 maart – samen met alle andere regionale winnaars - mee naar de landelijke award. De werkgever Omring won hier bij in de categorie 200+ medewerkers. 

Meer weten? Lees dan het volledige bericht hier.

Het team van Samen Bouwen aan Bereikbaarheid feliciteert alle winnaars met deze welverdiende award!