Op 16 april houdt werkgeversinitiatief BREIKERS samen met VNO NCW in Amsterdam een ontbijtsessie over Mobility en Hospitality. Tijdens de sessie komen verschillende onderwerpen aan bod over mobiliteit en transport in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Zoals bijvoorbeeld: hoe kunnen ondernemers en bezoekers van een stad als Amsterdam tot duurzamer reisgedrag worden verleid? 

Er zijn vier sprekers die in korte TED Talks van tien minuten hun expertise delen. Paul Riemens (CEO Rai Amsterdam) geeft zijn visie op gastvrijheid in de MRA, Hidde Salverda (Director of Operations van de Johan Cruijff ArenA) praat over zijn ervaringen met crowd control en veiligheid, Maijke Receveur (Chief Growth Lightyear) vertelt wat volgens haar een duurzaam bedrijf inhoudt en Guido van der Ven (Director Business Development Bol.com) deelt trends en ontwikkelingen op logistiek gebied. 

Op de website van BREIKERS vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich aanmelden. BREIKERS is één van de maatregelen binnen de programmalijn Slimme en Duurzame Mobiliteit.